Jo neljä viikkoa

 Kylläpä aika kuluu kuin siivillä täällä pentujen kanssa, nyt jo neljä viikkoa mennyt 😮 ...apuaaa... ei kai nää söpöliinit pian ole lähdössä ...käääk...

(ymmärrän kyllä oikein hyvin että ihan kaikki eivät jostain kumman syystä jaa tätä ajatustani että "kylläpä aika kuluu nopsaan" 😇 ) 

Mutta tänään oli siis toisen matolääkkeen aika. Punnitukseen pitää jo keksiä kikka-vitosia että tyypit saisi punnittua pienehköllä grammapuntarilla. Ja tokihan leivontakulho ajoi asian hienosti. Sitäpaitsi se ilmeisesti tuntui pennuista kivalle kun ne suostuivat asettumaan siihen.... ainakin osa.

Pentujen painot olivat siellä noin 2,5 kg paikkeilla. Pinkki hiukan alle, muut hiukan yli. Matolääke maistui yhtä pahalle kuin viimeksikin. Kaikilla oli siis painot nousseet kivasti.

Ja kuten aina kun viikko tuli täyteen oli tarkoitus ottaa ulkona kuvat 4-viikkoisista... hiukan kyllä jännitti Pirjolle ajaessa kun taivas näytti sille että kuvailusessiot jäisi melko lyhyiksi.

Kilpaa siis ajelin ukkosen kanssa

Ja niinhän siinä kävi, ettei kyllä mihelas-pentujen historian aikana ole näitä kuvauksia suoritettu yhtä nopeasti kuin tänään...ukkonen jyrisi jo lähellä, tuuli yltyi, koivut yläpuolella vain suhisi... ja pentua kohden ei aikaa juurikaan käytetty enempää kuin satasen aitajuoksijoilla menee suoritukseen... Laatu kärsi tavallista enemmän... Mutta joka tapauksessa

Tässä ensin taas tytöt, jokainen pupusen kanssa.

Lila

Oranssi

Pinkki

Punainen

Ja sitten pojat, pupuakin alkoi ilma hirvittää, niin veti välillä korvat luimuun

Harmaa

Musta  
Vihreä

Sininen

Loppuilta kuluikin sisällä, ukkosen pauhatessa. Pennut ei siitä piitanneet tuon taivaallista. Pauhaamisesta puheenollen, usein myös televisio on päällä ja pauhaa taustalla, että pennut tottuvat ääniin ja elämään. Suosiossa mm Myytinmurtajat lukuisine räjähdyksineen. Muuten saattaa meno maalaistuvassa jäädä liian hiljaiseksi.

Sateen jälkeen käytiin Mustan pennun kanssa nopsaan litimärällä pihalla ja otettiin muutamia kuvia, mutta pentu kipitti iloisesti kannassani - joten kuvaamisen kanssa ei juurikaan jäänyt rauhassa aikaa ts. juoksin kameran kanssa karkuun, käännyin ympäri ja pentu kipitti vauhdilla perässäni (olin liian hidas). 




Taivaalla oli muuten aivan upea sateenkaari 


Pennut ovat nyt löytäneet hammaskalustonsa ja puruvoimansa...ja tarraavat kiinni kaikkeen mikä vähääkään kiinnostaa. Ovat kuin parvi piraijoita, ja paljas iho tuntuu olevan suosikki 😅

Nalleparkaa ravisteltiin välillä oikein kunnolla.

No, olihan niitä rauhallisiakin hetkiä illan mittaan. 

Musta

Punainen

Vihreä



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huonojen tapojen äärellä

7 viikkoa täynnä - aika kohden uusia seikkailuja

5 viikon posetukset