Vierailupäivä

 Tänään pennuilla oli jännittävä päivä kun useampia pentujen uusia ihmisiä tuli tutustumaan lapsukaisiin ensimmäistä kertaa. Voi olla että päivä oli jännittävä muistakin kuin pennuista 😉. Tuvassa olikin melkoisen iloinen hälinätunnelma muutamien tuntien ajan ja juttu lensi. Pennut olivat vuoroin virkeinä paijattavana, pientä leikin tynkääkin keskenään tapailivat...tai vuorollaan vetivät sikeitä. Takana oli myös ensimmäinen yö "pentuhuoneessa" ts. enää ei olla pentulaatikossa (jonka reunat kävi porukalle liian mataliksi.) Muutamana päivänä on keli ollut yhtä sadetta joten nyt ei olla juurikaan ulkoiltu, vain lyhyt pyrähdys sateen kastelemalla nurmikolla vieraiden lähdettyä. Ulkoilun on korvannut retkeily suuressa tuvassa. 

Ruoka-annokset alkaa nyt olla oikeita annoksia ja ne syödään oikeaoppisesti kupista...mitä nyt kaverin annos näyttää...ja maistuu paremmalle. 

Meillä on oma huone 

Sinisen pojan hieno tupsu on jostain syystä joka yö revitty irti, mahtaako langassa olla joku mielenkiintoinen tuoksu 🤔 No joka tapauksessa tupsu on nyt turkoosi

Uni yllätti 


"Varaäiti", iso tiikeri oli edellisten pentujen suuri luottoystävä, kiva leikkikaveri ja turvallinen unikaveri, näyttää sille että ehkä se on sitä myös näille pennuille. 


"Hei, kukas sinä oot..? "

"Oon sun isoveli Ristomatti"

"Ollaankos kavereita? "


Pieni pyrähdys ulos kun sade hetkeksi taukosi

Pystybaari ulkona

Lopulta takaisin omaan huoneeseen ja omaan petiin. Uni maistui kaikille tapahtumarikkaan päivän jälkeen. 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huonojen tapojen äärellä

7 viikkoa täynnä - aika kohden uusia seikkailuja

5 viikon posetukset